fbpx

Često postavljana pitanja

Magija! U redu, nije baš…
Naš tehničar može da opere vaš auto tamo gde je parkiran jer koristi specijalno sredtsvo za pranje koje ne ostavlja tragove vode na zemlji i pruža besprekornu čistoću vašeg automobila, a ujedno i ostavlja sloj brazilskog karnauba voska na površini auta. Nemojte pomešati ovu metodu sa suvim pranjem… Nije tako! Naš tehničar će naneti dovoljno sredstva na vaš auto kako bi osigurao da je u potpunosti podmazan i spreman za čišćenje. Budite uvereni da je ova metoda potpuno sigurna i da ne grebe i ne oštećuje karoseriju.
Za čišćenje unutrašnjosti, naš tehničar koristi snažni ručni akumulatorski usisivač. Utikač za struju nije potreban. Sve je zaista prilično jednostavno i osmišljeno da bude što lakše za Vas!

MobWash tehničari koriste premium američko sredstvo za pranje i voskiranje automobila u jednom procesu. Sredstvo je razvijeno tako da bezbedno uklanja prljavštinu i nečistoću bez oštećenja ili grebanja obojene površine. To je jedinstvena mešavina surfaktanata, brazilskog karnauba voska i sredstva za podmazivanje. Kada se naprska po površini vozila ono podiže prljavštinu sa površine i umota je sa lubrikantima i dodacima koji sprečavaju ogrebotine na površini. Nakon toga nečistoća se lako uklanja visoko kvalitetnim mikrofiber krpama. Sredstvo za podmazivanje omogućava da krpa lako klizi i skida nečistoću sa površine dajući vašem autu savršen izgled i sjaj kao i dugotrajnu impregnaciju. Sredstvo je biorazgradivo i Ph neutralno. Ono je napravljeno tako da pere i voskira površinu auta u jednom brisanju.

Naš tehničar će doći sa svim potrebnim alatom i sredstvima koji su neophodni za pranje vašeg auta. Ne treba mu pristup vodi ni električnoj energiji.

Zonu pranja možete pogledati ovde ( pokrivenost ). Mi marljivo radimo na tome da proširimo zonu na kojoj vršimo uslugu kako bi svi imali pristup čistom automobilu bez mnogo muke i gnjavaže.

Prilikom rezervacije na našem sajtu, napisaćete nam adresu, osnovne informacije o vašem vozilu (marka, boja, broj registarskih tablica), kao i dodatne informacije o parking mestu. Ako naš tehničar bude imao problema da pronađe vaš auto, pozvaće vas i zamoliti za pojašnjenje.

Ako ste rezervisali i pranje unutrašnjosti, naš tehničar će vas pozvati kada bude stigao na zakazano pranje i zamoliti da dođete da otključate auto, kao i da zaključate kada se pranje završi. U slučaju da ste rezervisali samo spoljno pranje i platili karticom, vaše prisustvo ni pre ni posle pranja nije obavezno ali je poželjno da se upoznate sa našim tehničarem i uverite u kvalitet urađenog posla.

Naši tehničari rade od 8h – 17h tokom zime i od 8h – 19h tokom leta. Međutim, možemo napraviti izuzetak tokom zime i oprati vaš auto između 17h i 19h ako je auto parkiran u osvetljenoj garaži. 

Kada naš tehničar završi pranje pozvaće vas da dođete i zaključate auto. Nakon pranja imaćete mogućnost da napišete komentar i date ocenu za našeg tehničara. Oni bi voleli da čuju kako ste zadovoljni njihovim radom!

Za prisup unutrašnjosti naš tehničar će vas pozvati kada stigne do vozila i zamoliti da otključate auto. Ne ostavljate ključ našem tehničaru već ostavite auto otključan dok se pranje ne završi.

Našom metodom pranja može se oprati skoro svako standardno zaprljano vozilo. Međutim, ako vam je auto prekriven ptičijim izmetom ili slojem skorelog blata, predlažemo da odvezete auto na klasično pranje sa puškiranjem.

MobWash vas povezuje sa mrežom vrhunskih tehničara. Svi tehničari su nezavisni pružaoci usluga koji su trenirani i provereni od strane MobWash kompanije. Naš zajednički cilj je kvalitet, pouzdanost i zadovoljstvo korisnika. MobWash tehničari moraju da održavaju visoke ocene zadovoljstva korisnika tako da ćete uvek dobiti visokokvalitetnu uslugu. Vaš auto je u dobrim rukama!

Parkirajte tamo gde obično parkirate i mi ćemo tamo oprati vaš auto. Poželjno je da auto bude parkiran u hladu i na mestu gde se sva vrata mogu nesmetano otvoriti.
Ako počne kiša, odložićemo vaše zakazano pranje dok se ne razvedri. Bićete obavešteni o tome putem poziva ili poruke.
Pranje automobila

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bi osigurao da na našem sajtu dobijete najbolje iskustvo.